måndag 11 januari 2010

2010 börjar stort - ny kommunikationsplattform och logga för Röda Korsets Ungdomsförbund


Gott nytt 2010!


2010 är ett förnyelsens år för Röda Korsets Ungdomsförbund – och vi börjar på direkten.


Under de senaste åren har många efterfrågat ett tydligare Ungdomsförbund som är lätt att kommunicera och visa upp. Denna vecka lanseras Ungdomsförbundets nya kommunikationsplattform och grafiska profil. Arbetet har pågått sedan hösten 2008 och vi är sjukt nöjda! Det innebär att vi bland annat byter vår logga till den här nya coola loggan som ni kan se på min blogg.


Senare i veckan lanseras även vår nya hemsida som kommer att bli grym. Hemsidan är utformad för att vi ska öka engagemanget bland unga i Sverige och underlätta för dig som är aktiv. I det här arbetet har ett gäng aktiva varit ovärderliga för att komma med förslag och tips på vad som behövs och hur vi ska göra den bästa hemsidan någonsin.


För vissa av er kommer kommunikationsplattformen välkomnas med öppna armar för det är ni som har inspirerat och drivit den här frågan, för andra kanske det blir som en chock.


Om du har frågor om kommunikationsplattformen så kan du antingen kontakta mig eller segla in på Humanet för att läsa det mail jag precis skickat till alla föreningsordförande och lokalföreningar. På Humanet kan du också ladda ner kommunikationsplattformen!


Tillsammans kan vi se till att 2010 blir det bästa året hittills för Röda Korsets Ungdomsförbund - och vi börjar nu!


God fortsättning på det nya året – vi ses under våren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar