torsdag 22 oktober 2009

Bli värd för Riksårsmötet 2010 – sätt din stad på kartan!

Varje år håller Röda Korsets Ungdomsförbund sitt viktigaste nationella möte, Riksårsmötet, på en plats någonstans i Sverige. Nu kan du och din förening ta chansen och bli värdar för Riksårsmötet 2010!


Riksårsmötet kommer att hållas mellan den 4 – 6 juni 2010. DU och DIN förening avgör var!


Det enda ni behöver göra är att fylla i ansökan som du laddar ner här. Vi behöver ha lite kontaktuppgifter och en motivering varför just din stad är den bästa att vara värdar för Riksårsmötet 2010. Till er hjälp har ni vår grymma personal som stöttar och hjälper till.


Det kostar ingenting att vara värd eftersom Riksårsmötet betalas av den gemensamma nivån. Det enda som kostar något för alla föreningar som deltar är deltagaravgifter och resor för öppna deltagare, det vill säga de deltagare som inte har rösträtt under mötet.


I slutet av november kommer förbundsstyrelsen fatta beslut om var Riksårsmötet 2010 kommer att hållas. Vi hoppas att du och din förening är taggad att söka – vi ser fram emot att få läsa er ansökan!


Om du har några frågor om ansökan, maila då till Martina på martina.anler@redcross.se eller ring på 08-452 49 45.


Lycka till och höstkramar från förbundsstyrelsen

3 kommentarer:

  1. Hej Martina! Jag skulle tycka det vore intressant att höra mer om era styrelsemöten i bloggen - vad ni egentligen gör på mötena och om arbetet som bedrivs från förbundsstyrelsen :)

    Tips till bloggen med andra ord.

    Ha det så bra och lycka till med allt bra arbete som görs!

    /Sara, RKUF Sthlm Sydöst

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Det ska bli Sara!

    Nästa helg, den 31 okt - 1 nov, ska förbundsstyrelsen ha möte och även spendera tid tillsammans med personalen. Jag ska försöka skriva något intressant nästa vecka om vad vi ska göra och prata om på mötet!

    Kul att du vill läsa om styrelsens arbete!

    SvaraRadera