tisdag 27 oktober 2009

Värva en kompis - tävlingen avgjord och vinnaren är....

... Lisa Moen från Ungdomsförbundet i Luleå!

Under de senaste två månaderna har tätstriden på topp-tre i Värva en kompis varit hård och utgången av tävlingen har varit omöjlig att förutspå.

Vid midnatt i söndags kväll så stod det slutligen klart - Lisa tog hem segern med obeskrivliga 232 nya medlemmar. På andra plats kom Anna från Sollefteå på 188 medlemmar och på tredje plats Hala från Malmö med 56 nya världsförbättrare.

Totalt har Ungdomsförbundet fått över 600 nya medlemmar i denna omgång av Värva en kompis. Det är fantastiska resultat som helt och hållet är våra aktivas förtjänst!

Att rekrytera medlemmar är en av ungdomsorganisationers stora utmaningar som många intygar är svårt. Ungdomsförbundets briljanta värvare har visat att det är långt ifrån omöjligt!

Den 8 november reser Lisa och jag till Malawi för att besöka det tjejgruppsprojekt som Ungdomsförbundet har varit med och startat upp tillsammans med Röda Korset på plats.

En stor applåd för våra fantastiska värvare!

Nu behöver vi din hjälp inför kommande Värva en kompis-omgångar:
- Vad är ditt bästa värvningstips?
- Vad skulle du vilja ha som pris nästa gång?

2 kommentarer:

  1. 232st???
    helt galet... och sjukt imponerande!

    SvaraRadera
  2. Hej svejs!

    Vinnaren här..haha :P Jag är så pepp inför Malawi, tror det kommer bli en resa full av utbyte, inspiration och intryck.

    För alla er där ute som försöker värva, kom ihåg att vara personliga och trycka på rätt knappar hos personerna ni värvar. Alla har vi en åsikt när det kommer till diskriminering, rasism, självförtroende och jämställdhet och det gäller att lyckas hitta just det och använda det som lockbete för att få barn och ungdomar att vilja bli medlem och kanske eventuellt även engagera sig i RKUF. Med en resa som första pris blir ju även familj och vänner lite mer sporrade att hjälpa till men vi ska nog kunna värva utan priser också. tycker dock värva en kompis kampanjen har varit en sjukt bra idé. Props till alla ansvariga!

    Ha det super så ses vi snart! :)

    Mvh,
    Lisa

    SvaraRadera